Binlerce kullanıcı Netflix içeriklerini yayınlanmadan önce izleyebilecek

Netflix, 2023'ten itibaren birçok kullanıcının film ve dizileri yayınlanmadan önce görmesini sağlayacak. Platform, bu şekilde içeriklerini değiştirerek daha iyi hâle getirmeyi amaçlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix, içeriklerini değiştirerek daha iyi hale getirmek için 2023'ten itibaren binlerce kullanıcının film ve dizileri yayınlanmadan önce görmesini sağlayacak. Şirket, Mayıs 2021'den beri var olduğu belirtilen ‘Netflix Preview Club’ın (Netflix Ön İzleme Kulubü) normalde 2 bin civarı olan üye sayısını yüzde 400 artırarak on binlerce kişiye çıkaracak. 

WebTekno'nun Wall Street Journal'dan aktardığı habere göre, gruba dahil olan kullanıcılar, içerikleri erken izleyerek anketler aracılığıyla geri bildirim sağlayacak. Platform da bu şekilde dizi ve filmlerde abonelerin istekleri doğrultusunda değişiklik yapılabilecek.

Netflix Ön İzleme Kulübü, daha önce 2021 tarihli Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın başrolde yer aldığı "Don’t Look Up" filmini önceden izlemişti. Netflix de filmin aşırı ciddi olduğunu gösteren geri bildirimlerin ardından yapımı daha ‘komik’ hâle getirmişti. 

'ÖN İZLEME KULÜBÜ' 2023'TE BAŞLAYACAK

Netflix’in yeni uygulamayı 2023 itibarıyla yürürlüğe sokması planlanıyor. Bu kulübe kimlerin katılabileceği, hangi ülkelerdeki abonelerden seçileceği hakkında ise henüz herhangi bir bilgi yok. 

Etiketler netflix ön izleme