BluTV'de yayınlanacak: 'Dune: Prophecy' dizisinden yeni tanıtım

BluTV, Dune evreninin 6 bölümlük dizisi 'Dune: Prophecy' dizisini yayınlayacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HBO orijinal yapımı dizileri kütüphanesine devam eden BluTV, "Dune" film serisinin spin-off dizisi 'Dune: Prophecy'i yayınlayacağını duyurdu. Resmi ikinci tanıtımı yayınlanan dizi Kasım ayında BluTV’den izlenebilecek.

Yazar Frank Herbert tarafından yaratılan ve Paul Atreides'in yükselişinden 10 bin yıl öncesinden 'Dune: Prophecy' iki Harkonnen kız kardeşin insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşmasını ve Bene Gesserit olarak bilinecek efsanevi tarikatı kurmasını konu alıyor.

Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından kaleme alınan ‘Sisterhood of Dune’ romanından esinlenilerek hazırlanan dizinin kadrosunda Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning ve Yerin Ha yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Max ve Legendary Television ortaklaşa üstlenirken, Legendary aynı zamanda ilki altı Akademi Ödülü kazanan ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan iki bölümden oluşan film serisinin de yapımcılığını üstleniyor.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Dune: Prophecy BluTV