BluTV'nin Çıplak kararı: Yayından kaldırıldı

BluTV, 'Çıplak' dizisini yayın kataloğundan kaldırdı. Yönetmen koltuğunda Can Evrenol'un oturduğu ve 2. sezon hazırlıkları yapan Çıplak'ın, Cüneyt Özdemir'in sosyal medyadan yaptığı 'Aman RTÜK Başkanı Bekir Şahin bey ve sansür kılıcı görmesin!' paylaşımının ardından yayından kaldırılması dikkat çekti. Çok sayıda kullanıcı BluTV üyeliklerini iptal edeceğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Haziran ayında BluTV ekranlarında ilk sezonuyla izleyicilerle buluşan, yönetmenliğini Can Evrenol'un yaptığı 'Çıplak' dizisi yayından kaldırıldı.

Dizinin yapımcısı olan TN Yapım'ın Genel Koordinatörü Merve Göntem, yayından kaldırma kararıyla ilgili olarak, "İkinci sezon çekimlerini bitirmemize günler kala, BluTV'den gelen bir telefonla dizinin yayından kaldırıldığını öğrendik" dedi. 

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA TEPKİYLE KARŞILANDI

YouTube üzerinden yayın yapan gazeteci Cüneyt Özdemir bugün dizinin fragmanını paylaştı ve videonun devamında açıklamalarda bulundu. Diziyi çok beğendiğini ve günümüz gençliğinin çok beğeneceğini belirten Özdemir, dizinin cesur sahnelerinden de bahsetti ve RTÜK başkanına gönderme yaparak bir tweet paylaştı. Özdemir paylaşımında "Aman RTÜK Başkanı @ebekirsahin bey ve sansür kılıcı görmesin!" ifadelerini kullandı. Özdemir, bir süre sonra hedef göstermekle suçlanan paylaşımını sildi. 

Özdemir'in paylaşımının ardından BluTV kullanıcıları platform katoloğunda diziye ulaşamadı. Konuyla ilgili olarak  BluTV tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Çok sayıda kullanıcı, sosyal medyada platform üyeliklerini iptal edeceklerini belirtti. 

ÇIPLAK'IN KONUSU

Senaryosunu Merve Göntem ve Can Evrenol'un birlikte kaleme aldığı, görüntü yönetmenliğini Orkun Göntem'in, yönetmenliğini Can Evrenol'un yaptığı Çıplak, yurt dışında yaşamak için para biriktirmek isteyen ve bu amaçla eskortluk yapan Eylül adındaki genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Bir doğum günü partisine katılan Eylül, partinin sahibine aşık olur ve planları değişir. Çıplak, geçtiğimiz haziran ayında prömiyerini yapmıştı ve ikinci sezon onayı almayı başarmıştı.