Bob Dylan konserlerinde telefon kullanımı sınırlandırılacak

Bob Dylan'ın kasım ayında Birleşik Krallık'ta vereceği konserlerde telefon kullanımına kısıtlamalar getirildi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 83 yaşındaki müzisyen Bob Dylan, 2024'ün kasım ayında çıkacağı Birleşik Krallık turnesine hazırlanmaya devam ediyor. 

Rayo'da yer alan habere göre, Dylan'ın 2022'deki Birleşik Krallık konserlerinin ardından bir kez daha konserlerinde telefon kullanımı sınırlandırılacak. 

Bu kurallar kapsamında, müzikseverlere Dylan'ın konserlerine sponsor olan Yondr adlı şirket tarafından telefonlarını koyabilecekleri güvenli ve kilitli bir kese verilecek. Bu keseler, konsere gidenlerin üzerinde bulunabilecek. 

Konserdekiler, acil durumlarda telefon kullanımı için önceden belirlenmiş bir alana giderek orada telefonlarını kullanabilecek. Tedavileri için telefon kullanmaya ihtiyacı olanlar ise bu kapsamın dışında bırakılacak. 

10 kez Grammy ödülü kazanmış şarkıcının temsilcileri, konserlerde uygulanacak telefon yasağına ilişkin, "Bunun herkes için daha güzel bir tecrübe yaratacağına inanıyoruz. Teknolojik aletlerden kurtulduğumuzda gözlerimiz ve duyularımız biraz daha açılıyor. Bu önlem tartışmaya kapalı" açıklamalarında bulundu. 

 

 

 

 

 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)