Bodrum’da doktora darp iddiası: Yoğun bakıma kaldırıldı

Bodrum'a aile sağlık merkezine gelen bir kişi iddiaya göre doktora saldırdı. Olay sırasında fenalaşarak yere yığılan doktor hastaneye kaldırıldı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Bodrum ilçesindeki olay, saat 15.30 sıralarında Ortakent Mahallesi 12 No’lu Aile Sağlık Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle birlikte tatile gelen Engin S. (55), ateş şikayeti nedeniyle kız kardeşi Ö.S.A. (48) ile birlikte aile sağlık merkezine gitti. Misafir girişi yaptıktan sonra Engin S, içeride hastası bulunan doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın muayene odasına girdi. Tezvar iddiaya göre ateşi bulunan Engin S’ye hastaneye gitmesini söyledi. Engin S. ise burada tedavi edilmesini istedi. DHA'nın haberine göre doktor Tezvar ile hasta Engin S. arasında yaşanan sözlü tartışmada taraflar birbirlerini karşılıklı olarak darbetti. Yaşanan kavga, gürültü üzerine odaya giren hasta yakınları ve aile sağlık merkezinde çalışanlar personel tarafından sonlandırıldı.

KALP MASAJI YAPILDI

Olay sırasında fenalaşan Dr. Tezvar, yere yığıldı. Tezvar’a ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaparken ihbar üzerine bölgeye ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince kalp masajı yapılan Dr. Tezvar, ambulansla bölgedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri Engin S. ve kız kardeşi Ö.S.A’yı gözaltına alarak, Yalıkavak Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü.

Hastanede tedavisi devam eden Doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.  

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)