Boşanma aşamasında olduğu kadını vurdu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Meltem Kaya’yı, yaralayan Samet Kaya, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tekirdağ'ın Çorlu'da Samet Kaya, boşanma aşamasındaki olduğu Meltem Kaya’yı önceki gün takibe aldı. Samet Kaya yanındaki ateşli silahla, Meltem Kaya'yı yaraladı.

Göğsüne isabet eden tek kurşunla yaralanan Meltem Kaya,  Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ameliyat edilen Kaya’nın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

‘ANLAŞMALI BOŞANMA İÇİN BAŞVURDUK’

DHA'nın haberine göre Samet Kaya, gece saatlerinde emniyete giderek polise teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kaya, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaya’nın ifadesinde eşi anlaşmalı boşanma kararı alıp, mahkemeye başvuru yaptıklarını belirterek, “Eşim boşanma istediğini söylediğinde çocukların velayeti bende kalacak şekilde anlaşmalı boşanma için başvuru yaptık. Olay günü kendisini yanında biri ile adliye bahçesinde gördüm. Takip ettim ve olayın meydana geldiği yerde kahvaltı ettiklerini görünce konuşmak için yanlarına gittim. ‘Çocukların velayetini ver, ne yaparsan yap’ dedim. Ancak Meltem, ‘Mahkeme kaç gün izin verirse çocukları o kadar görürsün’ diyerek anlaşmayı bozdu. Bu sırada yanında bulunan kişiler bana doğru gelmeye başladı ve bir kişi ise elini beline götürünce ateş ederek olay yerinden kaçtım” dediği öğrenildi.

(HABER MERKEZİ)