Boztepe Seyir Terası'nın bugünkü geliri SMA hastasına bağışlanacak

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, bugün Boztepe Seyir Terası’ndan elde edilecek hasılatın SMA hastası Mustafa Deniz için bağışlanacağını açıkladı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Boztepe Seyir Terası’ndan elde edilecek bıgünkü hasılatın SMA hastası Mustafa Deniz için bağışlanacağını belirterek, “Bütün Trabzonlu hemşehrilerimi pazar günü Seyir Terasımıza davet ediyorum. Gelin hep birlikte Mustafa’nın yaşamasına bir katkı sunalım” dedi.

Destek kampanyasıyla ilgili bilgi veren Başkan Kaya, “Trabzonlu hemşehrilerimizi pazar günü saat sabah 11’de Boztepe Yürüyüş Yolumuza bekliyoruz. Lütfen gelirken çocuklarınızı, akrabalarınızı ve dostlarınızı alarak gelin. Hep birlikte çok önemli, çok güzel bir işe imza atacağız. SMA hastası, yavrumuz Mustafa Deniz’e hep birlikte bir el uzatacağız. Boztepe Yürüyüş Yolumuzun başlangıç noktasında da CHP Kadın Kollarımızın açacağı bir kermes olacak. Oradan elde edilecek gelir ve Seyir Terasımızı ziyaret eden her bir vatandaşımızdan elde edeceğimiz gelir, Mustafa Deniz yavrumuza can olacak, ona hayat verecek” diye konuştu.

Bütün Trabzonluları pazar günü Seyir Terası’nı gezmeye ve kermese katılmaya davet eden Başkan Kaya, “Hep birlikte orada buluşalım. Sizin de bu kampanyaya bir desteğiniz olsun. Mustafa’nın yaşamasına katkınız olsun. Gelin hep birlikte Mustafa’mıza sahip çıkalım” dedi.