Bülent Ersoy 'Dünya Güzellerim Tatilde' programını bıraktı

Show Tv'de yayınlanan "Dünya Güzellerim Tatilde" programında kamera karşısına geçen Bülent Ersoy sette yaşanan uygunsuz davranışlar nedeniyle programdan ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Banu Alkan ve Safiye Soyman'la kamera karşısına geçtiği 'Dünya Güzellerim Tatilde' programını bıraktığını duyurdu.

Ersoy paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Her zaman şeffaf olmayı yeğleyen bir kişi olarak bu kez yine aynı şeffaflıkla sizlere bir konu hakkında bilgilendirmek istediğim için bu duyuru yazımı kaleme aldım efendim… 

'Dünya Güzellerim Tatilde' programında makyör olarak çalışan Tolgahan Karataş’ın sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisinde olduğunu duydum. Bu iş ortamı ve iş etiğine uygun olmayacak davranış biçimlerinden oradaki bazı ekip personelinin de bilgisi olduğunu öğrendim. Hatta ve hatta bu uygunsuz davranış biçimleri sergilenen ortamda üçüncü kişi olarak yönetim kadrosundan bir kişinin daha bu durumlara eşlik ettiğini biliyorum ama şu anda ismini telaffuz etmek istemiyorum. Bu davranış biçimleri ile karşı karşıya bırakıldığım için kendisini gece yarısı villadan kovdum ve kovdurdum.

Buradaki bazı kişilerin yönetim noksanlıkları gereği ve başıboş davranış biçimleri sebebiyle bu tarz basit kişilerin bu davranışlarına göz yummaları ya da görmezden gelmeleri sebebiyle daha fazla bu mahallevari ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu sayın Uygar Ataş beyefendiye ilettim. 11. bölümde kendi finalimi kendim verdim ve programdan ayrıldım. Şimdi evime dönüyorum. Bilgilerinize arz eder, saygılarımı sunarım efendim…"

Makyör Tolgahan Karataş da Bülent Ersoy’un kendisine iftira attığını öne sürdü. Karataş, yasal haklarını kullanacağını açıkladı.

 

 

 

 

(HABER MERKEZİ)