'Buraya park edemezsin' kavgası: 3 kişi silahla vuruldu

İzmir'de bir kafenin önüne araçlarını park eden iki kişi ile çalışanlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kafe sahibi silahla ateş açıp iki kişi ile bir çalışanını yaraladı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Karabağlar'da bir kafenin önüne otomobil park eden iki kişi ile kafe çalışanları arasında çıkan tartışmada kan aktı.

DHA'nın aktardığına göre olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Bulvarı'nda bulunan bir kafenin önünde meydana geldi.

İddiaya göre, A.S. ve M.M.S., kafenin önüne otomobillerini park etti. Bu sırada kafeden çıkan çalışanlar, aracı başka yere park etmelerini istedikleri ikiliyle tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, kafe sahibi O.B., kavgaya müdahale etmek istedi. O.B., iddiaya göre A.S. ve M.M.S.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıdan yara almadan kurtulan O.B., tabanca ile iki arkadaşa ateş etti. A.S. bedenine isabet eden 6 kurşunla, M.M.S. ise 2 kurşunlarla yaralandı. Bu sırada kafe çalışanı M.K.K. de bacaklarından vuruldu. 

Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan A.S. ve M.M.S. ile M.K.K., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli O.B. ise olay yerinden kaçtı.

Polis, kavgaya karıştığı belirlenen A.K., F.A., M.T. ve Ö.D.’yi gözaltına aldı. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen O.B. ise aranıyor.

(HABER MERKEZİ)