Bursa'da toplu ulaşımda gece seferleri başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BursaRay güzergahında otobüs seferlerini haftanın altı günü gece 02.00’a kadar uzattı, BursaRay da cumartesi günleri 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa’nın en önemli konularından biri olan ulaşımı rahatlatmak ve konforu arttırmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımı ve BursaRay hatlarını halkın ihtiyaçlarına göre planlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, haftanın altı günü Bursaray güzergahına paralel olacak şekilde otobüslerle Bursalılara destek olacaklarını açıklamış, cumartesi günleri ise BursaRay’ın 24 saat hizmet vereceğini söylemişti.

Geçtiğimiz hafta uygulamaya başlanan hizmetlerle şehir içi otobüsler, cumartesi hariç her gün Emek, Kestel ve Üniversite istasyonlarından gece 00.15’ten itibaren 30 dakika aralıklarla saat 02.00’a kadar hizmet veriyor. BursaRay ise cumartesiyi pazara bağlayan her gece, 30 dakika aralıklarla sabaha kadar kesintisiz ulaşım sağlıyor.

Kent halkına konforlu ve güvenli seyahat etme imkanı sunan yeni düzenleme, gece vardiyalarında çalışan ve şehir dışından gelenlere da büyük kolaylık sağladı.