Buse Terim'den Cristiano Ronaldo'lu paylaşım: 'Ve büyük buluşma gerçekleşti'
Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, Suudi Arabistan'a gitti; Cristiano Ronaldo'nun takımı Al Nassr ile babasının çalıştırdığı Al Shabab arasındaki maçı kızlarıyla birlikte tribünde takip etti.
DUVAR - Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Al Shabab ile Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig 24'üncü hafta mücadelesinde 2-2 berabere kaldı.
BUSE TERİM VE KIZLARI, SUUDİ ARABİSTAN'DA
Ligde 40 puanla 6'ncı sırada yer alan Al Shabab'i çalılştıran Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, Al-Awwal Park Stadyumu'nın ev sahipliği yaptığı maçı seyretmek için Suudi Arabistan'a gitti.
RONALDO BULUŞMASI
Buse Terim'in kızları Nil (9) ve Naz (7), 45+7'de attığı gol VAR incelemesinden sonra geçerli sayılan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile karşılaşma sonrası bir araya geldi.
'KIZLARIMIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ'
Kızları ve Ronaldo'nun yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Buse Terim, "Ve büyük buluşma dün akşam gerçekleşti. Kızlarımın hayallerini gerçekleştirdiğiniz ve nazik davranışlarınız için çok teşekkür ederim" mesajını yazdı.