Büyükçekmece Körfezi Yüzme Yarışması yapıldı

149 yüzücünün katıldığı 6. Büyükçekmece Körfezi Yüzme Yarışması'nda 2500, 5000 ve 10000 metre yarışları yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Boğaziçi Olimpik Yüzme Kulübü iş birliğiyle düzenlenen 6. Büyükçekmece Körfezi Yüzme Yarışması'nda, 149 yüzücü kulaç attı.

Büyükçekmece Körfezi Açık Deniz Yüzme Yarışması, bu yıl 2500, 5000 ve 10000 metre mesafede yüzüldü. Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu ve Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü Başkanı Ahmet Selami Vanlı’nın startıyla başlayan yarışmada, 19-79 yaş aralığında 45 farklı kategoride 149 yüzücü yarıştı.

Çekişmeli geçen mücadelelere sahne olan yarışma sonunda dereceye giren yüzücülerin madalya ve ödülleri, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi tarafından takdim edildi. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Ozanoğlu, yarışmaya ilişkin şunları söyledi:

“Çok keyifli yarışma oldu her sene bu katılım daha da artıyor, her sene daha farklı branşları ekliyoruz. Bu mükemmel denize ve bu mükemmel körfeze sahip olan Büyükçekmece’yi su sporlarında da Türkiye’nin en önde gelen yeri haline getirmek için çaba sarf ediyoruz. Bunun içinde bütün spor müdürlüğü kadromuza ve tabii ki Belediye Başkanı'mız Hasan Akgün’e şükranlarımızı sunuyoruz her şey büyük Büyükçekmece ailemiz için.”