Can Atalay'dan CHP'li Engin Özkoç'a: Birlikte direndik, birlikte kazanacağız

Gezi tutuklusu, TİP milletvekili adayı Can Atalay, kendisine seslenen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a "Özlemlerimiz dinecek. Birlikte direndik, birlikte kazanacağız" sözleriyle yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gezi Davası’ndan tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili adayı Can Atalay, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un kendisi hakkında kullandığı "Adaletin ve hukukun tesis edildiği bir iktidarda özgürlüğünüze kavuştuğunuzda, seni, arkadaşlarını kucaklamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Atalay, "Özlemlerimiz dinecek, kavuşacağız ve mücadeleye tüm gücümüzle devam edeceğiz. Az kaldı, inanıyorum. Saygıyla, sevgiyle kucaklıyorum abi. Birlikte direndik, birlikte kazanacağız" diye yazdı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Kayda Geçsin programında Can Atalay'a şöyle seslenmişti:

"Sevgili Can Atalay seni gerçekten çok özlüyorum. Ve buradan bir kere daha söylüyorum. Hiç unutamıyorum, Hendek'te korkunç bir patlama oldu, mantar fabrikasında. Yüzlerce insan çok büyük acılar yaşadılar. Sen ve arkadaşların her gün ,gece sabahlara kadar o insanlarla beraber hiçbir menfaatiniz olmadan davalarına baktınız, yaralarını sardınız, onları kucakladınız.

Sen nerede olursan ol, arkadaşların nerede olursa olsun ben biliyorum ki Gezi olaylarında da sadece istediğin bu ülkede yaşayan insanların iyiliği, huzuru, mutluluğuydu. Seni ve arkadaşlarını gerçekten çok özlüyorum. Haksız yere tutuklu olduğunu biliyorum.

Adaletin ve hukukun tesis edildiği bir iktidarda özgürlüğünüze kavuştuğunuzda, seni, arkadaşlarını kucaklamak için sabırsızlanıyorum. Sana ve arkadaşlarına, senin gibi bu mücadeleyi sürdüren, herkese minnetlerimi sunuyorum. Bu ülke hala ayaktaysa, bu ülke gerçekten hala kötülüğe karşı savaşıyorsa senin ve arkadaşlarının iyi yürekleri gibi birçok insanın olmasından dolayıdır." (HABER MERKEZİ)