Çankaya Belediyesi, gençlik merkezi için önerileri toplamaya başladı

Çankaya Belediyesi tarafından yapılacak olan gençlik merkezine ilişkin tüm taleplerin iletilebileceği anket, erişime açıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankaya Belediyesi, hizmete açmaya hazırlandığı Çankaya Gençlik Merkezi'ne dair tüm istek, proje, görüş ve önerilerin toplanacağı anketi erişime açtı. 

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, şunları söyledi: "Türkiye’ye örnek olacak bir Gençlik Merkezi için hazırlık yapıyoruz. İçerisinde inovasyon ve sosyal girişimciliğe dair alanların bulunacağı, gençleri iş yaşamına hazırlayacak, kendilerini geliştirmeye yönelik dil eğitimlerinden E-Ticaret eğitimlerine, start-up kurma, yaratıcı yazarlık, mülakat teknikleri, stres yönetimi, diksiyon gibi eğitimlerin verileceği, kentimizin önde gelen akademisyenleri ile uzmanlarının kendi alanlarında verecekleri birkaç aylık eğitim serilerinin de yer alacağı bir merkez tasarlıyoruz. Hazırlıklarımız sürerken gençlerimizin fikirlerini de önemsiyor, Çankaya Gençlik Merkezi’nde olmasını hayal ettiklerini duymak ve projemizi gençlerden gelen yeni ve taze fikirlere göre şekillendirmek istiyoruz."

Ankete bu adresten ulaşılabilir.