Çankaya Belediyesi'den 12 okula bakım ve onarım desteği

Çankaya Belediyesi yeni eğitim-öğretim döneminde okulların ihtiyaçlarını karşılayarak kapsamlı destek programına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankaya Belediyesi, ilçedeki okullarda 2024-2025 eğitim öğretim yılı için tadilat, bakım-onarım ve boyama çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almaları için okul yönetimlerinin talepleri doğrultusunda 12 okulda dış cephe boyama çalışması kısa sürede tamamlanacak.

Eğitime destek için tüm imkanlarıyla öğrencilerin, ailelerin ve okul yönetimlerinin yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, “Yaz aylarında başlattığımız, talep eden okullarımızın bakım, onarım ve boyama işlemlerinde sona geldik. Sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almaları için var gücümüzle çalıştığımız çocuklarımıza yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Okulların talepleri doğrultusunda iç- dış boya, çatı onarımı, zemin asfaltlanması, tuvalet yenilemesi, bahçe duvarı gibi düzenlemeleri yapan Belediye, ağaç dikimi, bank, çöp kovası, basketbol potası yerleştirme ve zemin düzenlemesi gibi faaliyetlerle eğitim kurumlarının fiziki ihtiyaçlarının karşılanmasına da destek oluyor.