Çankaya Evlerinin kurs ürünleri gelire dönüşüyor

Çankaya Belediyesi Çankaya Evlerinde yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin ürünleri, 8-9 Haziran’da Uğur Mumcu Parkı’nda kurulacak Üreten Eller Pazarı’nda satışa sunulacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankaya Belediyesi Çankaya Evlerinde yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin ürünleri, bu hafta sonu kurulacak Üreten Eller Pazarı’nda Başkentlilerin beğenisine sunulacak. 8-9 Haziran’da Çukurambar Öğretmenler Caddesi’nde bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda açılacak pazarda kursiyerlerin ürünleri yer alacak. Kendi üretimini gelire dönüştürecek 260 Çankaya Evi kursiyeri, takıdan seramiğe resimden örgü oyuncaklara kadar ürettiği çok sayıda ve çeşitli ürünlerini satışa sunacak. 

27 Çankaya Evi’nde ekim ayında başlayan eğitimler, yılsonu sergileri ve Üreten Eller Pazarı ile meyvelerini topluyor. Her yaştan Çankayalının büyük ilgi gösterdiği eğitimlerde; el sanatları, dikiş, resim, seramik, rölyef, takı tasarım, amigurimi oyuncak gibi çeşitli alternatifler bulunuyor. Ürettiklerini sergileyen ve Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği pazarda satışa sunma imkanı bulan kursiyerler, ürettiklerini gelire dönüştürüyor.