Çankaya'da 7. Kadın Emeği Festivali başladı

Çankaya Belediyesi'nin kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında düzenlediği Kadın Emeği Festivali, 7. kez kapılarını açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Çankaya Belediyesi'nin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği "Kadın Emeği Festivali" bu yıl 7. kez Çankayalılarla buluştu.

5 Temmuz'da Uğur Mumcu Parkı'nda başlayan festival, 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde de festival; konserler, gösteriler ve çocuklar için etkinliklerle devam edecek.

Kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında gerçekleştirilen Kadın Emeği Festivali'nin ilk gününde bir araya gelen 180 kadın, kendi ürünlerini kurdukları 180 stantta satışa sundu.

Stantları ziyarete gelen her yaştan Çankayalı, yağmurlu havaya rağmen hem el emeği ürünlerin satışına destek verdi hem de konserlerle festivalin tadını çıkardı.

DJ Performans ve Retro Queen grubunun sahne aldığı festivalde çocuklar da yüz boyama standında eğlenceli karakterlere dönüşerek müzikli maskotlarla dans etti.

Stantlar festival boyunca 12.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

6 Temmuz Cumartesi ve 7 Temmuz Pazar tarihlerinde 13.00-17.00 saatleri arasında ise yine çocuklara yönelik bubble show, kukla gösterisi, müzikli maskotlar ve yüz boyama etkinlikleri düzenlenecek.