Çankaya'da amatör spor kulüplerinin sorunları ele alındı

Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği toplantıda ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin talepleri dinlendi, çözüm önerileri konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankaya Belediyesi, amatör spor kulüplerini güçlendirmek ve mevcut sorunları istişare edebilmek için spor kulüpleri temsilcileriyle toplantı düzenledi.

 Çankaya Belediyesi Mustafa Kemal Gürbüz Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, 81 amatör spor kulübü temsilcisi katıldı. Toplantıya, Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları İrfan Alkan ve Aydın Özsoy, Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Abidin Işıldak ve Ertuğrul Cem Cihan ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu katıldı.

İlçe sınırlarında faaliyet gösteren futboldan, dağcılık ve kayağa, bilardodan yüzmeye birçok farklı amatör spor kulübünün sorun ve taleplerinin aktarıldığı toplantıda, sorunların yanı sıra çözüm önerileri de ele alındı.

Amatör spor kulüplerini yaşatmak ve güçlendirmek için verilecek desteklerin konuşulduğu toplantıda, yapılması planlanan spor tesisleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.