Çankaya'da üniversiteliler için ücretsiz akşam yemeği servisi sürüyor

Çankaya Belediyesi'nin kentte eğitim gören üniversiteliler için başlattığı "Gençlik Sofrası" adlı uygulama kapsamında 2 farklı noktada hafta içi her gün akşam yemeği servisi yapılıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankaya Belediyesi'nin Ankara'da bulunan üniversitelerde eğitim gören öğrenciler için başlattığı ücretsiz akşam yemeği servisi sürüyor. 

"Gençlik Sofrası" adlı uygulama kapsamında, hafta içi her gün 17.30-19.00 saatleri arasında Çankaya Belediye Başkanlığı ve 100. Yıl Çankaya Evi'nin yemekhanelerinde yemek servisi yapılıyor. 

Uygulamaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, "Türkiye’nin dört bir yanından genç arkadaşlarımız, Çankayamızda üniversite eğitimi alıyor. Ne yazık ki pek çok öğrenci, yüksek gıda enflasyonu sebebiyle sağlıklı ve yeterli beslenme ihtiyacını karşılamakta zorlanıyor. Gençlik Sofrası uygulamamız kapsamında ücretsiz akşam yemeği ile üniversitelilerin hayat yüküne omuz veriyor, ailelerin hane bütçesine destek oluyoruz. Genç kardeşim, Çankaya senin ilçen, bu sofrada hep yerin var” ifadelerini kullandı.