Çankayalı çocuklar 'İlk Sahnem'de bale ve müzik yaptı

Çankaya Belediyesi çocuk birimlerinin hazırladığı yılsonu etkinliği 'İlk Sahnem' bale gösterisi ve müzik dinletisi, Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankaya Belediyesi çocuk birimleri, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin hazırladığı yılsonu gösterisi düzenledi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'İlk Sahnem' etkinliğinde Çankaya Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Çankaya Belediyesi Sokullu ve Bayraktar Gelişimsel Oyunevi, Çayyolu ve Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi ve 23 Nisan Çocuk Evi öğrencileri tarafından hazırlanan bale gösterisi ve müzik dinletisine çocukların aileleri de büyük ilgi gösterdi.

Çello Orkestrası ile açılışı yapılan etkinlikte ilk olarak Bayraktar ve Sokullu Gelişimsel Oyunevlerinin 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri bale gösterisiyle sahne aldı. Ardından Çayyolu Çocuk Atölyesi Orman ve Su Perileri bale gösterisi ve hareketli danslarıyla izleyiciyle buluştu. Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi ve 23 Nisan Çocuk evi mevsimler temalı bir bale gösterisi sergiledi. Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi yaz ve sonbahar, 23 Nisan Çocukevi ise ilkbaharı temsil eden performanslarıyla beğeni topladı. Konuk grup Lamia Sanat Akademisi öğrencilerinin hazırladığı gösteri izleyicilere keyifli anlar yaşatırken gecenin sonunda, bale öğretmenlerinin kış temalı gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.