Çankırı'da CHP ilçe başkanlığına saldırı

CHP Çerkes İlçe Başkanlığına yanıcı madde atıldı. Çıkan yangın çevredekiler tarafından söndürülürken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankırı'da CHP Çerkeş İlçe Başkanlığı binasına şüpheli ya da şüpheliler tarafından yanıcı madde atıldı. Çıkan yangın çevredekiler söndürülürken, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz saldırıyla ilgili olarak 1 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

DHA'nın haberine göre, saldırı saat 22.00 sıralarında Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde meydana geldi. Saldırgan ya da saldırganlar, tarafından bir binanın birinci katında bulunan CHP Çerkeş İlçe Başkanlığına yanıcı madde atıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, vatandaşlar kendi imkanlarıyla yangını söndürdü.

Yazılı açıklama yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, "Çerkeş ilçemizde bir siyasi partinin ilçe başkanlığı binasına yanıcı madde atılmak suretiyle gerçekleştirilen saldırının farklı suçlardan sabıka kayıtları olan şüphelisi yakalanmış olup, adli süreç çok yönlü devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan aynı binanın üst katında öğrenci yurdunun bulunduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)