Caulker: Ben Galatasaray’ı istedim, beni bir tek Galatasaray istemedi

Fenerbahçe'den Karagümrük'e, oradan İngiltere'ye transfer olan Steven Caulker: Türkiye'de en çok transfer olmak istediğim takım Galatasaray'dı. Ancak Galatasaray hariç bütün devler beni istiyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in devre arasında Fatih Karagümrük'ten İngiltere'nin Wigan Athletic takımına e transfer olan Steven Caulker Türkiye'de oynadığı takımlarda yaşadıklarını anlattı. 

Bein Sports'un haberine göre Caulker "Pereira ilk tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmamıştı" dedi.

İngiltere'de konuk olduğu Under The Cosh kanalına konuşan Caulker, Fenerbahçe'ye transfer oluşunu ve ilerleyen süreci şöyle anlattı: "Fenerbahçe 7 yıldır şampiyon olamıyordu ve ben de daha az paraya da olsa sarı-lacivertlilere gitmek istedim. Daha sonra Fenerbahçe'ye geldim ve 2 sadece gün sonra Pereira geldi. Sözleşme görüşmelerimizde adı bile geçmiyordu. Geldiğinde beni istemediğini direkt anladım. Çünkü ilk tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmamıştı."

 

'GALATASARAY'I İSTEMİŞTİM'

Caulker, Alanyaspor'daki performansının ardından Fenerbahçe'yi tercih etmesinin sebebini ise şöyle anlattı: "Türkiye'de en çok transfer olmak istediğim takım Galatasaray'dı. Ancak Galatasaray hariç bütün devler beni istiyordu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne gidiyordu ama ben Fenerbahçe'ye gitmek istedim çünkü Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin en büyük kulübüydü."

'BENİM YERİME ÇİN'DEN STOPER ALDILAR'

Fenerbahçe'de de benim yerime gelen isim Kim Min-Jae'ydi. 'Benim yerime Çin'den bir oyuncu mu aldılar gerçekten?' diye bir söylendim ama gerçekten inanılmaz bir stoperdi. Şu anda Napoli'de inanılmaz bir sezon geçiriyor. Fenerbahçe öyle bir oyuncu bulmuştu ki 100 milyon Euro'ya Real Madrid'e satabilirler diye düşündüm." (HABER MERKEZİ)