Caz Festivali bu hafta Gregory Porter, Arlo Parks ve Chris Isaak’i ağırlıyor

31. İstanbul Caz Festivali ikinci haftasında, Gregory Porter, Arlo Parks ve Chris Isaak sahnede olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 31. İstanbul Caz Festivali, 18 Temmuz’a kadar güncel müzik ve cazın önde gelen isimlerini İstanbul’un farklı mekAnlarında ağırlamaya devam ediyor.

Festivale bu hafta konuk olacak isimler arasında caz dünyasının yaşayan en büyük yıldızlarından çifte Grammy’li Gregory Porter; R&B, soul ve indie’nin genç ve tutkulu şairi Arlo Parks; İngiltere’nin dünya sahnelerine kazandırdığı başarılı kadın saksofonculardan YolanDa Brown; 40 yıllık ikonik kariyerine iki Grammy adaylığı, bir platin plak, on üç stüdyo albümü, on iki tekli, sayısız kapalı gişe konser ve birçok film müziği sığdıran rock’n roll efsanesi Chris Isaak yer alıyor.

Festivalin gelenekselleşen etkinliklerinden ücretsiz Parklarda Caz konserleri 13-14 Temmuz’da, 2024’ün Genç Caz+ grupları ve Avrupa sahnelerinin sevilen gruplarından Brass Riot ile müziği şehrin parklarına taşıyor. 14 Temmuz Pazar günü festivalin en İstanbul’a özgü etkinliklerinden Caz Vapuru, İstanbullu swing topluluğu Brassist, Rus caz grubu The Big Rhythm, Lale Plak’tan Hakan Atala ile Erdal Akkaş ve Shangri La’nın DJ setleriyle Boğaz’ın sesleriyle cazı buluşturacak.

Gregory Porter, 8 Temmuz Pazartesi, 21.00, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Arlo Parks, 9 Temmuz Salı, 21.00, Sultan Park – Swissôtel The Bosphorus

YolanDa Brown, 10 Temmuz Çarşamba, 21.00, Sultan Park – Swissôtel The Bosphorus