Çekmeköy Belediyesi, sosyal tesis fiyatlarında indirim yaptı

Çekmeköy Belediyesi'ne ait sosyal tesislerde çay, su ve filtre kahve fiyatlarında indirime gidildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çekmeköy Belediyesi, aldığı kararla belediye sosyal tesislerindeki fiyatlarda indirime gitti. 

Fiyatlarda yapılan indirime ilişkin konuşan Belediye Başkanı Orhan Çerkez, "Sosyal tesislerimizde çay ve su fiyatını 5 TL'ye, kahve fiyatını da 14 liraya düşürdük. Ayrıca 99 TL ile 190 TL arasında değişen fiyat seçenekleriyle hazırladığımız 5 farklı menüyü de komşularımızın beğenisine sunduk" diye konuştu. 

Başkan Çerkez, seçim süreci ve sonrasında gençlerin dışarıda bulunan kafelerin pahalılığından yakındığını belirtti. Fiyatların belirlenmesinde ince hesaplamaların yapıldığını ifade eden Çerkez,  “Önceliğimiz kaliteli hizmet. Çay, su, filtre kahve de yüzde 130’lara varan indirimlere gittik. Sosyal tesislerde 5 farklı menü de oluşturduk. Bugün bütün kafeleri dolaştım gençler yapılan indirimlerden ve menülerden memnun. Benim önceliğim yaşlı vatandaşlarımız ile gençler. Yüzlerin gülüyor olması beni mutlu etti” dedi.

'KAMU KURUM-KURULUŞLARI BİZİM GİBİ ADIMLAR ATMALI'

Başkan Çerkez, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Her gittiğim yerde sosyal tesislerdeki fiyatlarla ilgili talepler geliyordu. Ülkenin ekonomik durumu ortada. Özellikle emekli ve gençlerimiz çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Alım gücü düştü. Bizim yaptığımız hizmetin asıl nedeni vatandaşın mutlu olmasını sağlamaktır. Biz de bunu başardık. Gençlerimizin yüzü gülüyor, gençlerin yüzleri gülüyorsa geleceğimizi garanti altına alınmışız demektir. Öğretmenler ve öğrencileri de aynı. Hepsini aynı anda sosyal mekanlarımızda bir arada görmek beni ayrıca çok mutlu etti. Kamu kurum-kuruluşları ve sosyal tesisler mevcut ekonomik durumu göz önünde alıp bu doğrultuda bizim gibi adımlar atmalı. Vatandaşlara hizmet etmek ve onların mutlu olmasını görmek her şeyin üstündedir. Ciroların fazla olması, kar etmek önemli değil. Önemli olan memnuniyet.”