Cemil Tugay: Kemalpaşa'da 5 yıl içinde metronun temelini atacağız

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Hızla büyüyen Kemalpaşa’ya İzmir’in merkezinden metro lazım. Bunun sadece Kemalpaşa için değil İzmir için de ihtiyaç olduğunu görüyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Kemalpaşa'da meclis üyesi aday tanıtımı ve Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Tarım ve sanayi alanında hızla büyüyen Kemalpaşa'ya metro sözünü yineleyen Tugay, “5 yıl içinde o metronun temelini atacağız. Rayları birer birer döşeyeceğiz. O seferler Kemalpaşa’ya başlayacak” dedi.

Programda konuşan Tugay, “Mehmet başkanım buraya gelmeden 'Hiç merak etmeyin Kemalpaşa’da biz seçimi kazandık. Alana gelince göreceksiniz' dedi. Gördüm, inanıyorum ki Kemalpaşa’nın tarihine geçecek. Çok iyi bir belediye başkanlığı yapacak. Biz Rıdvan ağabey ile 5 sene birlikte çalıştık. Dertlerimiz, mücadelemiz ortaktı. Kemalpaşa’ya verdiği hizmetler için tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi Mehmet Türkmen başkanımla beraber hizmet etmenin onurunu yaşayacağım” dedi.

İzmir ve 30 ilçesiyle ülkeye örnek olacak şekilde uyumlu bir çalışma modeliyle hizmet edeceklerinin altını çizen Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Böyle hızlı büyüyen bir semte İzmir’in merkezinden metro lazım metro. Bunun sadece Kemalpaşa için değil İzmir için de ihtiyaç olduğunu görüyorum. Söz veriyorum 5 yıl içinde o metronun temelini atacağız. Rayları birer birer döşeyeceğiz. O seferler Kemalpaşa’ya başlayacak. Genç arkadaşlarımın Kemalpaşa’dan başka yere ihtiyaç duymamaları için gereken her türlü hizmeti sunacağız. Genç nüfus ilçede mutlu olacak.”

'CHP BU SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAK'

Bazılarının İzmir’i, Kemalpaşayı'ı alma hayali kurduğunu söyleyen Tugay, “Gündoğdu’da miting yaptılar. Ne halde olduklarına lütfen açıp bakın. Buradaki coşku orada yoktu. Buradaki inanç orada yoktu. İzmir’in her köşesinde aynı coşkuyu görüyoruz ve inanıyorum ki biz Manisa’yı da Balıkesir’i de Bursa’yı da Uşak’ı da Denizli’yi de kazanıyoruz. CHP bu seçimden zaferle çıkacak. Bilin ki bu zafer halkın zaferi olacak. Bizler bu halkın evlatlarıyız. Hizmet için bu görevlere talip olduk, gereğini yerine getireceğiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borcumuz var” diye konuştu.

Etiketler Cemil Tugay chp