Cenk Tosun'dan Beşiktaş mesajı: Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız?

3 yıldır İngiliz ekibi Everton'da oynayan futbolcu Cenk Tosun, eski takımı Beşiktaş yolunda. Resmi açıklama yapılmasa da, sosyal medya hesaplarından Beşiktaş'la ilgili paylaşımlar yapan Tosun'un transferi için Beşiktaş'ın herhangi bir ücret ödemeyeceği konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da forma giyen futbolcu Cenk Tosun, yıldızının parladığı Beşiktaş'a dönüş mesajı verdi. Tosun, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Beşiktaş formasıyla kupa kaldırdığı bir fotoğrafı paylaşıp "Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız?" diye sordu.

Cenk Tosun, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 ile 2017-2018 sezonunun ilk yarısı olmak üzere toplamda 3,5 sezon Beşiktaş'ta forma giydi. Tecrübeli futbolcu, 142 resmi müsabakada 64 kez fileleri havalandırdı. Cenk, 2018 Ocak ayında 22,5 milyon avro bonservis ücretiyle Everton'a transfer olmuştu.

BEŞİKTAŞ ÜCRET ÖDEMEYECEK

Öte yandan spor basınının haberlerine göre bir süredir golcü arayışlarını sürdüren ve önce Mandzukic ardından da Hulk'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Beşiktaş, eski yıldızı Cenk Tosun için Everton'la anlaşmaya vardı. Tosun'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacak olan Beşiktaş, bu transfer için İngiliz ekibine herhangi bir ücret ödemeyecek. Tosun ile de anlaşan yetkililer, en kısa sürede imzaları atarak oyuncuyu İstanbul'a getirecek. (HABER MERKEZİ)

Tosun da, Twitter hesabından paylaştığı mesajında "Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız?" ifadelerini kullandı.