ÇEV Sanat’ın 'genç yıldızları' Maxim Vengerov’la birlikte sahne alacak

ÇEV Sanat’ın genç sanatçıları ve keman virtüözü Maxim Vengerov’un birlikte sahne alacağı konser 8 Ocak'ta ZORLU PSM’de gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çağdaş Eğitim Vakfı çatısı altında 2009 yılında kurulan ÇEV Sanat, 'Genç Yetenekler' projesi ile, kültür ve sanat alanında Türkiye'yi yurt dışında temsil eden üstün yetenekli genç müzisyenlerin yurt içi ve yurt dışında eğitimlerine destek oluyor. Proje kapsamında ÇEV Sanat, genç sanatçılarla ‘100.Yıl Cumhuriyet Konseri’ne hazırlanıyor.

ÇEV Sanat’ın genç sanatçılarından Arya Su Gülenç (Piyano), Bade Dastan (Keman),  Deniz Şensoy (Keman) ve Sofiko Tchumbridze’nin (Keman), dünyaca ünlü keman virtüözü Maxim Vengerov ile birlikte aynı sahneyi paylaşacağı konserde, ÇEV Sanat Oda Orkestrası’nı ünlü Maestro İbrahim Yazıcı yönetecek.

ÇEV Sanat’ın QNB Finansbank’ın katkılarıyla sürdürdüğü 'Genç Yetenekler' projesi kapsamında düzenlenen ve Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu gönüllü olarak üstleneceği konser, Borusan Otomotiv ve Tektaş Saatçilik’in katkılarıyla gerçekleşecek. 

ÇEV Sanat’ın mezunlarından, Berklee College of Music’te akademisyen Prof. Utar Artun’un Cumhuriyet’in 100. yılı için bestelediği eserin prömiyerinin de gerçekleşeceği konserde, eseri genç sanatçılar Melis Sağlam ve Kerem Tunçer icra edecek.

Konser, 8 Ocak 2024 Pazartesi akşamı ZORLU PSM’de gerçekleşecek.

Etiketler çev sanat zorlu psm