Cezaevinden izinli çıkıp eşini öldürdü

16 ayrı suçtan sabıkası olan Faruk Yavuz, cezaevinden izinli çıkıp, eşi Kamile Yavuz'u öldürdü. Yakalanan Yavuz çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de kadına yönelik şiddetin önüne geçilemiyor. Bugün bir kadın daha erkek şiddeti sonucu yaşamdan koparıldı. Samsun'un Bafra ilçesinde cezaevinden izinli çıkan Faruk Yavuz (36), eşi Kamile Yavuz'a (33) saldırarak, 25 yerinden bıçakladı. 

Faruk Yavuz kaçarken, sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Kamile Yavuz, hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Kamile Yavuz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı, katil Faruk Yavuz ise bir süre sonra yakalandı. Yavuz, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Saldırıya şahit olan komşulardan Zennube Aydın, "Çocuklar bağırarak yardım istedi. Sabah saat 04.30 civarında sesleri duyarak balkona çıktım. Kamile'nin büyük kızı İ.Y. bana seslenerek, 'Teyze koş, babam annemi bıçakladı' dedi. Gittiğimde yerde yatıyordu, eşi kaçmıştı. Daha sonrasında Kamile'nin baldızını arayıp 'Kızınızı öldürdüm, gidin alın' demiş. Boşanacaklardı zaten hiç anlaşamıyorlardı" dedi.

YARALAMA SUÇUNDAN CEZAEVİNDEYDİ

Faruk Yavuz'un 16 suçtan sabıkası olduğu, 'yaralama' suçundan da tutuklu bulunduğu cezaevinden bir süre önce izinli çıktığı ortaya çıktı. (SAMSUN-DHA)