CHP aday adaylarını tanıttı: Hep beraber bu karanlığa son vereceğiz

CHP İzmir'de partinin milletvekili aday adaylarının kamuoyuna tanıttı. İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Hep beraber bu karanlığa son vereceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, partinin İzmir milletvekili aday adaylarının kamuoyuna tanıtılması amacıyla Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda tanıtım töreni düzenledi. Halka açık olarak düzenlenen tanıtım törenine partili yöneticiler de katılırken, depremde yitirilenler anısına saygı duruşunda bulunuldu. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan sinevizyon gösterimi yapılan törende, seçim kampanyasına dair görseller kamuoyuyla paylaşıldı.

'HEP BERABER BU KARANLIĞA SON VERECEĞİZ'

Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, aday adaylarını ve törene katılanları selamladı. Seçime 43 gün kaldığını söyleyen Aslanoğlu, Kütahya'nın plakasına dikkat çekerek, "Bugün Kütahya. İzmir'den Kütahya'ya selam olsun. Bugün 43 gün kaldı. Çok uzun süredir karanlığın içerisinde yaşıyoruz. Bu toplumu karanlığa boğdular. 15 mayıs sabahı şafak doğacak hep beraber aydınlıklara uyanacağız. Göreve geldiğimizde bu maratonun son 100 metresi demiştik. Çok uzun zamandır CHP tüm parti organlarıyla çalışıyor. Bu 1 günlük 10 günlük 100 günlük bir çalışma değil. Kampanya çoktan başladı. CHP örgütleri çok uzun zamandır iktidar için yürüyor. Bundan sonraki mücadelemizi bu birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımızla birlikte yürüteceğiz. Hep beraber bu karanlığa son vereceğiz. Ben biliyorum ki aday olsun ya da olmasın her bir CHP'li milletvekili olacakmış gibi son güne kadar çalışacak. Bundan tüm örgütümüz adımız kadar emin" ifadelerini kullandı.

'TÜM ÖRGÜTÜMÜZ SOKAKLARDA'

CHP'nin İzmir'deki seçim çalışmalarına değinen Aslanoğlu, şunları kaydetti: 

"Uzun süredir her gün tüm örgütümüz sokaklarda. Her gün öbek ev ziyaretleri yapıyor. Bundan sonra da her gün evlerde olmaya devam edeceğiz. İlçe başkanlarımız il yönetim kurulu üyelerimiz, kadın-gençlik kolları üyelerimizle belirlediğimiz bir milyon 125 bin seçmene bu 40 gün içerisinde kapı kapı gideceğiz. Her ilçede gece vardiyaları oluşturduk. Gece 12-8 ayakta olan yurttaşlarımızla yan yana çalışacağız. Vatandaşımız neredeyse biz orada olacağız. Her ilçede engelli ailelerini ziyaret edecek timlerimiz var. CHP İzmir'de bir çalışma yürütüyor. Kapı siyasetini, hangi sokaklara gideceğimizi, mesajları hocalarımız belirliyor. Biz 200 arkadaşımızla birlikte bu alanda olacağız. Kadın kollarımız dar gelirli vatandaşlarımızı tek tek ziyaret edecek. Bu ziyaretlerde hep birlikte çalışacağız."

'SİZE SÖZ BAHARLAR GELECEK, AYDINLIĞIN IŞIĞI SÖNMEYECEK'

Son olarak İzmir'de hedeflerinin yüzde 75 olduğunu vurgulayan Sinanoğlu, "Bu dönem partiye teveccüh yüksek. Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Biz hep beraber Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13'üncü cumhurbaşkanı yapacağız. Biz bu seçimi açık farkla alacağız. Bahsettikleri gibi küçük bir farkla değil. Bunu toplumun her kesiminden görüyorsunuz. Biz İzmir'de her 4 vatandaşın üçünün oyunu alacağız. Hedefimiz yüzde 75'i bu şehirde yakalamak. Son dönemde kadın haklarına saldırıları görüyorsunuz. İki oy uğruna yapmadıklarını bırakmıyorlar. Kadınlarımız bunu görüyor. Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak, kadınlarımız, gençlerimiz, halkımız kazanacak. Size söz yine baharlar gelecek, size söz aydınlığın ışığı hiç sönmeyecek" dedi.

Konuşmanın ardından aday adayları sahne önünde törene katılanları selamladı. (DUVAR)