CHP Çankaya Adayı Güner: İktidarın tahrip ettiği yaşamı biz onaracağız

Çiğdem Mahallesi’nde seçim ofisi açılışında konuşan CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, "İktidarın tahrip ettiği yaşamı biz onaracağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, Çiğdem Mahallesi’nde seçim ofisi açılışına katıldı. Konuşma yapan Güner, “Atatürk’ün partisinin cumhuriyetin ve laikliğin kalesi olan Çankaya’da belediye başkanlığını bir gence emanet etmesinin kıvancını ve onurunu yaşıyorum, bu gurur hepimizin” dedi.

İktidarın 22 yıldır pek çok alanda yaşamı tahrip ettiğini vurgulan CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı, belediyecilik anlayışının temeline bu tahribatı onarmak için hizmetler geliştirmeyi koyduğunu belirtti.

Kreşlerin sayısının çoğaltılacağını, ekolojik kreşler ve gece kreşleriyle mevcut kreşlerin de yeni fonksiyonlar kazanacağını söyleyen Hüseyin Can Güner, “Çankaya gençleriyle de parlayacak” diyerek üniversiteli gençlere yönelik projelerini de anlattı.

Kadınlara ve çalışanlara yönelik projelerine değinen Güner, düşük gelirliler ve emeklilerle ilgili projelerinden bazılarını da Çiğdem Mahallesi’nde mitinge dönüşen seçim bürosu açılışında paylaştı.

HÜSEYİN CAN GÜNER’İN KAMPANYA ŞARKISI BEDÜK’TEN

Seçim bürosu açılışında sanatçı Bedük tarafından hazırlanan Hüseyin Can Güner seçim şarkısı da ilk kez halkla paylaşıldı. Söz ve müzikleri Bedük’e ait olan şarkı açılışa gelen kalabalıktan büyük beğeni topladı.

Şarkının sözleri şu şekilde:

Cumhuriyet ilçesi

Ankara’nın incisi

Ay yıldızlı bayrağın

İlelebet bekçisi

Parla Çankaya! Geliyor Hüseyin Can

Parla Çankaya! Geliyor Hüseyin Can