CHP 'Doğu Masası' sahada: 4 ilde katılımlar olacak

CHP’nin “Doğu Masası” kapsamında bir heyet Şırnak, Hakkari, Van ve Muş’ta ziyaretler gerçekleştirecek. Ziyaretlerde partiye katılım törenleri yapılacak.

CHP Ekonomi Masası, Trabzon'da esnafı ziyaret etmişti.
Google Haberlere Abone ol

ANKARA – CHP, oy oranının düşük olduğu ve milletvekili çıkaramadığı illerde örgüt kapasitesini güçlendirmek için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde 24 ili kapsayan 'Doğu Masası' kuruldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı Başkanlığında oluşturulan heyet 3 günlük programda Şırnak, Hakkari, Van ve Muş’u ziyaret edecek.

CHP’nin Doğu Masası Heyetinin ilk adresi Şırnak Cizre olacak. Parti ilçe başkanlığı ziyaretinden sonra bir otelde üye katılım toplantısı yapılacak. Daha sonra Silopi’de iki ayrı taziye evi ziyaret edilecek.

Cuma günü Hakkari’ye gidecek heyet üye katılım törenine katılacak ve partililerle yemek yenilecek. Hakkari’de ayrıca esnaf ziyareti gerçekleşecek.

Daha sonra Van İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek heyet buradan Muş’a geçecek. Muş’ta il gençlik ve kadın kolları ile toplantı yapılacak. Ayrıca sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla bir araya gelinecek. Muş programı da üye katılım töreni ile sona erecek. (DUVAR)

Etiketler CHP DOĞU MASASI