CHP heyetinden TUSAŞ önünde açıklama: Olayın aydınlanması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz

TUSAŞ saldırısıyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, "Olayın tüm yönleriyle aydınlanması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, milletvekilleri Özgür Ceylan, Umut Akdoğan, İsmail Atakan Ünver ve Semra Dinçer'den oluşan CHP heyeti, silahlı ve bombalı saldırı düzenlenen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'daki tesisini ziyaret etti. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, gazetecilere açıklama yapan Deniz Yavuzyılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in talimatıyla hızlı bir görevlendirmeyle birlikte bölgeye ulaştıklarını belirtti.

Yavuzyılmaz, "Bir terör saldırısı olduğu açık. Bu terör saldırısının hedefi Ankara'nın kalbi, Ankara'nın kalbindeki Türkiye için çok stratejik olan bir tesisteki kahraman çalışanlar olmuştur" ifadelerini kullandı.

Saldırı nedeniyle çok üzgün olduklarını söyleyen Yavuzyılmaz, "Terörün ne kadar lanet olası sonuçlar doğurduğunu ve telafisi mümkün olmayan kayıplara yol açtığını bir kez daha Ankara'da görmüş olduk. Teröre, teröriste, teröre destek verenlere lanet olsun diyoruz. Olayın tüm yönleriyle aydınlanması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Genel Başkanımız Özgür Özel de Ankara'ya hareket ediyor. O da, önce MYK'mızı toplayarak, elimizden tüm çabayı göstermemiz için tüm gücümüzü seferber etmiş olacak" dedi.

(ANADOLU AJANSI)