CHP'den AK Parti'ye yanıt: Videonuzda ufak bir düzenleme yaptık

CHP İstanbul Gençlik Kolları, AK Parti'nin CHP'li belediyeleri ti'ye aldığı '1 Nisan' paylaşımına "Videonuzda ufak bir düzenleme yaptık" notuyla yayınladığı başka bir videoyla cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP, AK Parti'nin resmi Twitter hesabından bugün paylaşılan '1 Nisan' videosuna başka bir videoyla karşılık verdi. 

AK Parti'nin "Gerçekleştirdiğimiz bazı icraatler" yazısıyla başlayan videosunun ilk bölümünde CHP'li belediyelerin yaptığı bazı açılışlar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun restorasyonu yapılan 3. Ahmed Çeşmesi önündeki görüntülerine yer verilmişti.

CHP İstanbul Gençlik Kolları, AK Parti'yi etiketleyerek "Videonuzda ufak bir düzenleme yaptık, iyi seyirler" notuyla sosyal medya hesabından başka bir video paylaştı. Videonun ilk bölümünde "Gerçekleştirdiğimiz bazı icraatler" yazısının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ve belediyenin bazı çalışmaları gösterildi. Daha sonra, AK Parti ambleminin altında yer aldığı "Tabii ki bu bir şakaydı. İşte şimdi gerçekler" yazısının ekrana geldiği videoda bazı heykeller, sel baskınları, çöken yollar, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki polis şiddeti, madencilik faaliyetlerinin neden olduğu doğa tahribatı, Kürşat Ayvatoğlu'nun görüntüleri gösterildi. Video, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüntüsüyle sona erdi.  (HABER MERKEZİ)