CHP'den Bahçeli'ye yanıt: Çürük arıyorsan önce aynaya bakacaksın

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt veren CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Çürük arıyorsan önce aynaya bakacaksın. Kim olursa olsun CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına parmak sallayamaz" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısındaki sözlerine yanıt verdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Yücel, "Türk siyaset tarihine AKP iktidarının 'Koltuk değneği', 'Payandası' ve 'Küçük ortağı' olarak geçen şahıs yine tehditler savurmuş. Çürük arıyorsan önce aynaya bakacaksın! Kim olursa olsun CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına bu şekilde parmak sallayamaz! Her yerinizden lümpenlik akıyor ama siyaseti bu üsluptan da, bu anlayıştan da kurtaracağız…" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili dava hakkında şunları söylemişti:

"CHP'nin Genel Başkanının bir avuç MHP düşmanı ile adliye kapılarında düşüp kalkması tek kelime ile yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş, görülen bir cinayet davası ile MHP'yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır. Özgür Özel sana diyorum; iddiaların da aynen şahsın gibi çürüktür. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız."

(SOSYAL MEDYA)