CHP'den 'HDP=CHP' görseli paylaşan belediye başkanına tepki

CHP, Zonguldak Belediyesi'nin resmi hesabında "HDP=CHP" görseli paylaşan AK Partili Belediye Başkanı Selim Alan'a tepki gösterdi: Söyleyecek tek bir yeni sözü kalmayan bu zihniyet...

AK Partili Belediye Başkanı Selim Alan
Google Haberlere Abone ol

Mustafa Özdemir 

ZONGULDAK - Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, AK Partili Zonguldak Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından "HDP=CHP" görseli paylaşan, ardından gelen tepkiler üzerine görseli kaldıran Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'a tepki göstererek kınadı.

Aynı görselin Belediye Başkanı Selim Alan'ın kendi hesabında hala durduğunu ifade eden CHP'li Ebru Uzun, "CHP=HDP temalı paylaşımını ve seçim çalışması adı altında gittiği her yerde "Bunlar Öcalan'ı serbest bırakacak" diye yalan propaganda yapan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı şiddetle kınıyorum" dedi.

AK Parti'nin kara propaganda ile oylarını korumaya çalıştığını ifade eden Ebru Uzun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu aşağılık propagandayı uzun zamandan beri yapıyorlar. 21 yılın sonunda halka icraat yerine hala vaatler veren, söyleyecek tek bir yeni sözü kalmayan bu zihniyet yalan ve iftiralarla oylarını korumaya çalışıyor."