CHP'li Mustafa Adıgüzel: TÜGVA burada işgalcidir

TÜGVA'nın Ordu Altınordu İlkokulu’nda 'yaz okulu' adı altında faaliyet yürütmesine tepki gösteren CHP'li Mustafa Adıgüzel, "TÜGVA burada işgalcidir. Sorumlular hakkında derhal işlem yapın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Eğitim-Sen ve öğrenci velileri Türkiye Gençlik Derneği’nin (TÜGVA) Ordu Altınordu İlkokulu’nda ‘yaz okulu’ adı altında faaliyet yürütmesine tepki gösterdi.

Okul önünde açıklama yapan CHP’li Adıgüzel, “Biz çocuklarımızı devlete emanet ediyoruz, fakat devletin buraya memur olarak görevlendirdiği kişi burayı TÜGVA’ya tahsis ediyor. TÜGVA burada işgalcidir. İlkokul çocukları reklam kampanya yapmaktadır. Sizi uyarıyorum, sorumlular hakkında gerekli işlemleri derhal yapın'' ifadelerini kullandı.

 CHP Ordu İl Başkanı CHP Bülent Akpınar da, “Adı ne olursa olsun, bizim çocuklarımız derneklere, vakıflara, tarikatlara emanet edilecek çocuklar değil. Çocuklarımıza devletin sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Biz bu noktada üzerimize düşen ne ise sonuna kadar mücadelesini vereceğiz'' diye konuştu.

 Bir öğrenci velisi, “Ben bu yapılanmadan çok rahatsızım ve benim gibi rahatsız birçok veli var” dedi.