CHP’li yöneticiler BTK’da: Kılıçdaroğlu, 'Yok öyle yağma düzeni' dedi

CHP’li yöneticiler Twitter’ın kapatılması üzerine BTK’ya gitti, CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bundan sonra hep geleceğiz, yok öyle yağma düzeni!” paylaşımı yaptı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Sosyal medyaya getirilen kısıtlama üzerine CHP’li yöneticiler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na (BTK) gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bundan sonra hep geleceğiz, hep geleceğiz, Yok öyle yağma düzeni!” paylaşımı yaptı.

Twitter’a erişim engeli getirilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, "Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz" paylaşımı yaptı. Ancak erişim engeli ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Bunun üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan BTK’ya gitti. Özkan BTK’ya gidişlerini sosyal medya hesabından, “Twitter’ı kapatan BTK’nın önündeyiz” diyerek paylaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu mesajı etiketleyerek “bundan sonra hep geleceğiz, hep geleceğiz. Yok öyle yağma düzeni!” paylaşımı yaptı. (DUVAR)

Etiketler chp btk twitter