CHP'nin Manavgat adayı Kara, hemşeri dernekleriyle buluştu

CHP'nin Manavgat ilçesi belediye başkanı adayı Niyazi Nefi Kara, ilçedeki hemşeri derneklerini ziyaret ederek, "Sizlere söz veriyorum, Ortak sevdamız olan Manavgat’ı birlikte yöneteceğiz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, Manavgat’ta bulunan “Manavgat Konyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği” ile Manavgat’ta yaşayan Diyarbakırlıları ziyaret etti. Başkan Adayı Kara’nın ziyaretine CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı ve partililer de eşlik etti.

“Halkçı Belediyecilik” ilkesiyle kent yönetimine talip olduklarını belirten Nefi Kara, halkın istek
ve ihtiyaçlarına göre hizmet edeceklerini belirtti.

Başkan Adayı Kara, “Öncelikle değerli ev sahipliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Nereli olursak olalım hepimizin ortak sevdası Manavgat. Sizlerde en az bizler kadar bu kentin evladısınız. 31 Mart’tan sonra da hep bir arada olacağız. Kentimizi ileri taşımak için birçok proje hazırladık. Akıllı cep telefonlarına indireceğimiz “Manavgat- Yönet” uygulaması ile kendi sokağının, mahallesinin ve kentinin geleceğini ilgilendiren kararlarda söz sahibi olacak. Yine bu uygulama ile istek ve şikayetlerinizi çok rahat bir şekilde dile getirebileceksiniz. Manavgat’ımızda yaşayan herkesin fikri ve görüşünü önemsiyoruz. Ortak sevdamız olan Manavgat’ı birlikte yöneteceğiz. Sizlere söz veriyorum her zaman birlikte olacağız” dedi.

Etiketler manavgat chp