Çiçek Pasajı saldırganı adliyeye sevk edildi

Çiçek Pasajı'nda bir kadını rehin alan saldırgan adliyeye sevk edildi. Saldırgan pombalı tüfekle havaya ateş açmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beyoğlu'ndaki tarihi Çiçek Pasajı'ndaki bir restoranda arkadaşı olduğunu iddia ettiği kadınla tartışan ve havaya pompalı tüfekle ateş açan L.E.Ö., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. L.E.Ö., "Neden silah çektiniz" sorusuna, "Aşk için" diye yanıt verdi.

L.E.Ö. İstiklal Caddesi'ndeki Çiçek Pasajı'ndaki bir restorana gece yarısı gelerek, önceden arkadaşı olduğunu iddia ettiği kadın müşteriyle tartıştı. L.E.Ö., tartışma sırasında yanındaki pompalı tüfeği çıkarak havaya ateş etti ve etrafa tehditler savurdu. Bu sırada pasajda bulunan müşteriler dışarı kaçtı. Çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bu sırada L.E.Ö., kadın müşteriyi rehin alarak yanına kimseyi yaklaştırmadı. Restorana gelen polis saldırgan L.E.Ö.'yü ikna etmek için uğraştı. Bir süre sonra da gözaltına aldı. Karaköy Polis Merkezi'ndeki işlemleri tamamlanan L.E.Ö., adliyeye sevk edildi. L.E.Ö, gazetecilerin "Neden silah çektiniz" sorusuna "Aşk için" yanıtını verdi.

Görgü tanığı Onur Gümüşkılıç olayla ilgili DHA'ya şunları söyledi: "Nasıl olduğunu biz de tam anlamadık. Bir anda içeriden bir silah sesi geldi. İnsanlar hep birlikte Çiçek Pasajı'nda dışarı fırlamaya başladı. Baktık içerisi 50-60 kişi, kalabalık. Sonra polis geldi. İçeriye girmeye çalışanlar oldu." (HABER MERKEZİ)