Çiğli Belediye Başkanı Yıldız: SGK borçlarımızı kapatmayı planlıyoruz
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, "Uzun yıllara dayanan 2 milyar 100 milyon TL tutarındaki SGK prim borçlarımızı bir aksilik çıkmaması halinde kapatmayı planlıyoruz" dedi.
DUVAR - Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli Belediyesi tarafından Köyiçi Mahallesi’nde başlatılacak kentsel dönüşüm çalışması öncesinde mahallede yaşayanlarla yaptığı toplantıda "Uzun yıllara dayanan 2 milyar 100 milyon TL tutarındaki SGK prim borçlarımızı bir aksilik çıkmaması halinde ve mutlaka kapatmayı planlıyoruz. Bu adım Çiğlimizin geleceği açısından devrim niteliğinde olacak" diye konuştu.
Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Yıldız, "İlçemizin kronikleşmiş sorunlarının başında gelen Köyiçi Mahallesi imar sorununu çözmek için yalnızca elimi değil gövdemi taşın altına koyacağım. Bu meseleyi siyaset üstü görüyorum. Hangi kurumlarla görüşmek gerekiyorsa görüşeceğim. Deprem gerçekliğini de göz önünde bulundurursak tek bir hemşehrimin dahi risk altında yaşamasına göz yumamam. Köyiçi Mahallesi’nde ikamet eden komşularımızın çıkarlarını ve rızasını gözeterek bu sorunu hep birlikte nihayete erdireceğiz" diye konuştu.
Yıldız, "Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesine gittim. Adıyaman’da biri iki, biri dört yaşında kız çocuğunun mezarlarını gördüm çok acıydı, kendime gelemedim. İstiyorum ki, burası dönüşsün ve hem yerinde hem depreme dayanıklı doğru bir modelle dönüşsün. Söz, kimsenin hakkını yedirmeyeceğim. Bu işi, içinize sinecek şekilde rızalık temelinde yapalım istiyorum" dedi.