Çiğli’de 19 Mayıs etkinlikleri futbol turnuvasıyla başladı

19 Mayıs kapsamında çeşitli etkinlikler planlayan Çiğli Belediyesi'nin düzenlediği 'Gençlik Kupası Futbol Turnuvası' başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çiğli Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümü kapsamında hazırlanan kutlamalar “Gençlik Kupası Futbol Turnuvası” ile başladı.

Çiğli Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen turnuvaya Çiğli Belediyespor, Altıngenç Spor, Esentepe Spor, Harmandalı Spor, Evka 2 Spor, Evka 5 Spor, Egekent Gençlik Spor, Güzeltepe Spor ve Maltepe Spor U-15 futbol takımları katıldı.

Turnuva, 17 Mayıs Cuma günü (bugün) gerçekleşecek kapanış maçları ile sona erecek. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız takdim edecek.

Kutlama programı doğrultusunda, 17 Mayıs Cuma günü Sporcu Beslenmesi Uzman Diyetisyen Özdegül Baştürk ile Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Sinan Seyhan’ın konuşmacı olarak yer alacağı “Sporcu Beslenmesi ve Spor Sakatlanmaları Sonrası Antrenmana Dönüş” konulu seminer düzenlenecek. Çiğli Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek seminer, saat 16:00’da başlayacak.

 

Etiketler çiğli futbol