Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That'in son bölümünden çıkarıldı

Chris Noth, HBO Max'te yayınlanan "Sex and the City"nin devam dizisi "And Just Like That"in final bölümünden çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu oyuncu Chris Noth, Mr. Big karakterini canlandırdığı "Sex and the City" dizisinin devamı olan "And Just Like That"in son bölümünden çıkarıldı. 

Variety’nin aktardığına göre, HBO Max platformunda yayınlanan "And Just Like That" dizisinin 3 Şubat’ta yayınlanacak final bölümünde yer alan bir sahnede, Sarah Jessica Parker’ın canlandırdığı Carrie karakterinin Big ile yeniden buluşmasına yer verilecekti. Ancak Chris Noth hakkında birden fazla kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunmasının ardından yapım şirketinin bu sahneyi çıkarmaya karar verdiği öğrenildi.

HBO, oyuncunun final bölümünden çıkarılmasıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

NE OLMUŞTU?

"Sex and The City" dizisinin başrol oyuncularından olan Chris Not, cinsel saldırı iddiasıyla suçlanıyor. Noth ise bir açıklama yaparak, yaşananların rızaya dayalı olduğunu ve saldırı suçlamalarının doğru olmadığını söyledi.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Zoe ve Lily takma ismini kullanan iki kadın, 2004 ve 2015 yıllarında oyuncu Chris Noth tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını iddia etti. Birbirini tanımadıkları belirtilen kadınlar, The Hollywood Reporter’a iddia edilen saldırılarla ilgili ayrıntılı açıklamalar yaptı.

Suçlamaların ardından Noth’un reklamında oynadığı Peloton ve şu an rol aldığı "The Equalizer" dizisi, oyuncuyla ilişiklerini kestiklerini açıkladı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)