Çocukların kavgası aileler arasında husumete dönüştü: 1 ölü

Manisa'da çocukların dün okul bahçesindeki kavgasına aileler karıştı. Bugün bir aile diğer ailenin evini taşlayınca olay büyüdü, arabayla ezilmeye çalışılıp bıçaklanan İsmail Sönmez hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa'da çocukların kavgası nedeniyle başlayan kavgayaaileler de dahil oldu. Çıkan kavgada 1 kişi öldü. 

DHA'nın aktardığına göre olay, akşam saatlerinde Şehzadeler Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre dün akşam saatlerinde mahalledeki okul bahçesine kurulan portatif yüzme havuzunda çocuklar arasında çıkan tartışmaya aile bireyleri de karışınca taraflar arasında husumet oluştu.

Sevimli ve Sönmez aileleri arasında bugün yeniden gerginlik yaşandı. Sevimli ailesinden kalabalık bir grup, Sönmez ailesinin yaşadığı apartmana giderek hakaretler yağdırıp, daireleri taşladı. 

Sönmez ailesi üyelerinin de karşılık vermesiyle apartmanın bahçesinde kavga çıktı.

Arbede sırasında iddiaya otomobilin çarpması sonucu yere düşen İsmail Sönmez, ardından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sevimli ailesi üyeleri olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan İsmail Sönmez hastanede öldü.

Polis incelemesinde camları kırılan binada kurşun izlerine de rastlanıldı. Polis Sevimli ailesi üyelerinden çok sayıda kişiyi gözaltına alırken yeni bir olay yaşanmaması için mahallede geniş çaplı önlem aldı. 

(HABER MERKEZİ)