'Covid tedbiri'yle hapisten çıkıp 3. kadın cinayetini işleyen katile ağırlaştırılmış müebbet istendi

Daha önce evlendiği iki kadını katleden, cezaevinden 'Covid tedbirleri' kapsamında salıverildikten sonra da birlikte yaşadığı kadını öldüren Necati Akpınar için savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa Saruhanlı'da 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020'de ise "Covid- 19 tedbirleri" kapsamında şartlı tahliye edildikten sonra birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe’yi katledip gömen Necati Akpınar hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. 

DHA'nın aktardığına göre A.S. isimli kadın eşiyle Saruhanlı Polis Merkezi’ne gidip babası Necati Akpınar’ın, birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe’nin cesedini İstasyon Mahallesi’ndeki evinin 50 metre ilerisindeki metruk bir eve gömdüğünü ihbar etti. Bölgeye giden polis ekipleri Menekşe’nin cansız bedenini bir çukurda buldu. Başında darp izi bulunan kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İKİ ESKİ EŞİNİ DE KATLETMİŞ

Gözaltına alınıp sevk edildiği adliyeye tutuklanan Akpınar’ın 1984 yılında ilk eşi Emine Akpınar’ı, 2003 yılında ise ikinci eşi Fatma Akpınar’ı öldürdüğü ortaya çıktı.

Necati Akpınar’ın 2020 yılında "Covid- 19 tedbirleri" kapsamında şartlı tahliye edildiği, olaydan yaklaşık 1 ay önce de Mutlu Menekşe ile ^birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

Menekşe’nin işkenceyle öldürüldüğü otopsi raporuyla kanıtlanırken, Manisa 1. Ağır Ceza Mahkemesi de 3 kadının katili Necati Akpınar hakkında hazırlanan iddianameyi kabul etti. Necati Akpınar hakkında 'eziyet çektirerek kadına karşı kasten öldürme' suçlamasıyla dava açılırken, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. (HABER MERKEZİ)