'Cübbeli Ahmet' Alaattin Çakıcı ile görüşmesini anlattı

Suç örgütü lideri Çakıcı ile görüştükten sonra Devlet Bahçeli'ye yönelttiği eleştirileri silen Ahmet Ünlü, görüşmeye dair detayları anlattı. Ünlü, "Görüştüm diye tweet atacak halim yoktu" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, bir video yayınlayarak PKK lideri Abdullah Öcalan için çağrı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren açıklamalarda bulundu. Ünlü, "'Son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin. Şimdi ilk teröriste ‘Gel de başıma geç’ diyor" ifadelerini kullandı.
Ünlü, bir süre sonra söz konusu eleştiri videosunun paylaşımlarını her yerden sildi. Ahmet Mahmut Ünlü'nün bu hamlesi merak edilirken, suç örgütü lideri hükümlüsü Alaattin Çakıcı'nın arkadaşı Üzeyir Çakmaktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cübbeli'nin Çakıcı'yı ziyaret ettiğini açıkladı.

Ziyaretin ardından Ünlü, sosyal medya hesabından bu kez Devlet Bahçeli'ye destek veren bir paylaşım yaptı.

'GÖRÜŞTÜM DİYE TWEET ATACAK HALİM YOK'

Söylemlerindeki değişiklik nedeniyle eleştirilen 'Cübbeli Ahmet' Alaattin Çakıcı ile görüşmesinin detaylarını anlattı.

Görüşmenin önceden planlanmış olduğunu iddia eden Ünlü, şunları söyledi: "Alaattin abi ile şimdi, bu zaten planlı bir görüşmeydi. He, tamam. Alaattin abinin benim babası babamın dostu idi. Alaattin abinin amcası vardı, yakın akrabaları. Necati Çakıcı. Ondan sonra Mahmut Efendi Hazretlerinin ihvanı idi. Sonra onu komünistler öldürdüler. Eee, yani 80'ler olaylarında, sağ-sol olaylarında vesaire. Dolayısıyla Mahmut Efendi Hazretlerini seven, sonra ben telefonlarla görüştüğüm, hapisten çıktığında geçmiş olsun ziyaretlerinde vesaire vesilelerle bayram selamlaşmasıyla görüştüm biri. Yeni görüştüm biri değil bir defa. Ama ben şimdi, ben hala daha ziyaret edemedim. Görüştüm diye tweet atacak halim yoktu yani."

 

(HABER MERKEZİ)