Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında Hakan Taşıyan karşıladı

Hakan Taşıyan, AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında karşıladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda Hakan Taşıyan ile partililer tarafından karşılandı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, karşılamanın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Özcan paylaşımında, "Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle zor zamanlar geçiren duayen sanatçı Hakan Taşıyan ile birlikte, kendisini bu süreçte asla yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan ve kıymetli hanımefendi Sn. Emine Erdoğan’ı Ankara Esenboğa Havaalanı’nda karşıladık..." ifadelerini kullandı. 

Hakan Taşıyan, geçtiğimiz yılın ekim ayında karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla hastaneye başvurmuş, Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli yapılmıştı. Yaklaşık 7 ay süren tedavi süreci sonrası taburcu olan Taşıyan, uzun zaman sonra AKP'nin 21.kuruluş yıl dönümü programında görüldü. 

Yaklaşık 7 ay süren tedavi süreci sonrası taburcu olan Taşıyan, uzun zaman sonra AKP'nin 21.kuruluş yıl dönümü programında görüldü.