Cüneyt Özdemir, Mustafa Destici'ye ekranını kapadı

Büyük Birlik lideri Mustafa Destici farklı siyasi çizgilerden 25 partiyi hedef gösterdi. Cüneyt Özdemir, Destici özür dileyene kadar kendisine ekranlarını kapattığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde askerlerin yaşamını yitirmesinin ardından siyasette de gerilim yükseldi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Terörün tüm unsurlarına karşı topyekûn mücadele edilmelidir" diyerek 25 siyasi partinin logolarına yer verdi.

25 PARTİYİ HEDEF GÖSTERDİ

Destici paylaşımında sırasıyla şu partilerin logo ve isimlerine yer verdi: Yeşil Sol Parti, CHP, HDP, İYİ Parti, TİP, Zafer Partisi, Saadet Partisi, TKP, Gelecek Partisi, EMEP, DEVA Partisi, EHP, DP, LPDP, Devrim Hareketi, TDP, HKP, TKP, AP, SMF, Doğru Parti, GAAP, TÖP, TSİP, SOL Parti.

'ÖZÜR DİLEYENE KADAR AÇMAYACAĞIZ'

Birçok partinin tepkisini çeken bu açıklamanın ardından gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aldığı kararı duyurdu. Özdemir, "Kendisi gibi düşünmeyen herkesi 'terörist' ilan eden, alçakça bir terör saldırısı üzerinden ucuz ve toptancı bir zihniyetle 'siyasi rant' elde etmek isteyen bu ve bunun gibi tüm siyasilere ekranlarımızı, etkileşimimizi ve her türlü iletişimimizi kapatıyoruz... Özür dileyene kadar da açmayacağız" dedi. (HABER MERKEZİ)