Darülaceze 6 taşınmazını daha satışa çıkardı: Bedel 11 milyon lira

Resmî Gazete'de yayınlanan ilana göre Darülaceze, Avşa Adası'ndaki 6 taşınmazını 11 milyon 300 bin liraya satacak. 3 Şubat'taki ihalede toplam 52 taşınmaz 26 milyon liraya satışa çıkacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Darülaceze Başkanlığı, 3 Şubat'ta yapacağı taşınmaz satış ihalesi için 5 taşınmazını daha satacağını duyurdu. Resmi Gazete'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen ilana göre, Balıkesir’in Marmara ilçesindeki beş farklı taşınmaz 3 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek ihale ile satacak. Satılacak taşınmazlar arasında 60 bin metrekarelik tarla ve zeytinlik de bulunuyor. Beş taşınmazın muhammen bedeli 11 milyon 300 bin lira olarak belirlendi.

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid döneminde, 1895 yılında kurulan Darülaceze, ihtiyaç sahibi kişilerin bakım, barınma, sağlık ve beslenmelerini sağlıyor.

KURUM 3 ŞUBAT'TA İHALEYE ÇIKACAK

Darülaceze, 3 Şubat Perşembe günü Okmeydanı'ndaki merkezinde toplam 52 taşınmazını satışa çıkaracak. Tarla, mesken, daire gibi taşınmazların toplam bedeli 26 milyon lirayı aşıyor. (ANKA/HABER MERKEZİ)