David Bowie’nin 1995’te çekilmiş fotoğrafları yayınlandı

Zebra One Gallery, pek bilinmeyen üç yeni David Bowie fotoğrafını yayınladı. Yayınlanan fotoğraflar 1995'te Esquire ve Ray Gun dergilerinin kapakları için çekildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Londra’daki Zebra One Gallery, ünlü fotoğraf sanatçısı Kate Garner’ın çektiği ve pek bilinmeyen üç yeni David Bowie fotoğrafını yayınladı. Bu eserler, Zebra One Gallery’nin çevrimiçi mağazasında satışa sunuldu.

Bantmag'in aktardığına göre, Bowie'nin halatlarla bağlanıp tavana asıldığı, bandajlara sarıldığı ve beyaz bir tüpün içine yerleştirildiği 1995’te Los Angeles’da gerçekleşen çekimler, Garner’ın 12 yıl önce Los Angeles’daki bir depodan tüm fotoğraf koleksiyonu çalındıktan sonra elinde kalan az sayıdaki Bowie fotoğrafları. Garner, bu fotoğrafları Esquire ve Ray Gun dergilerinin kapakları için çekmişti.

Bowie’nin hem ölüm yıl dönümü hem de doğum gününün olduğu haftada yayımlanan bu fotoğraflar, hafta boyunca Bowie’nin birçok farklı disiplinle temas eden hayatını anmak için yapılan ve yapılacak onlarca paylaşımdan biri olacak.