David Fincher'ın yeni filmi 'The Killer'dan ilk fragman

David Fincher'ınn yeni gerilim filmi "The Killer"dan ilk fragman yayınlandı. Film, 10 Kasım'da Netflix izleyicileriyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix, David Fincher'ın yönettiği, başrolünü Michael Fassbender'ın üstlendiği yeni gerilim filmi "The Killer"ın tanıtım fragmanını yayınladı. Alexis Nolent ve Luc Jacamon'un çizgi romanından uyarlanan film, ahlaki pusulası olmayan bir dünyada kaybolan profesyonel bir suikastçının (Michael Fassbender) hikayesini anlatıyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Fincher'ın on altı yıldır hayata geçirmek için uğraştığı filmde ayrıca Tilda Swinton, Arliss Howard, Charles Parnell ve Sophie Charlotte da rol alıyor. Fincher "The Killer"da daha önce çalıştığı bazı yaratıcı isimlerle de yeniden bir araya geldi; senaryoyu Andrew Kevin Walker (Se7en) kaleme alırken, görüntü yönetmenliğini ise Erik Messerschmidt (Mank) üstlendi.

Dünya prömiyerini önümüzdeki günlerde Venedik Film Festivali'nde yapacak olan film, 10 Kasım'da Netflix izleyicileriyle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)